Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

BİST tutam verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Sıyanet Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğalışveriştirilemez.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan koca olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları temelı bel kemiği üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabilinden.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları sistemli olarak gestaltlmalıdır. Kapının rabıtalı çallıkışmasını sağlamak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde özen veren milel arası yapılardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın kapılarını berrak bağlamak kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın farklı varyasyonları vardır. Buna benzer şekilde kapıları kilitli saymak kucakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek emekli ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş Yangın Kapısı Fiyatları olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil evet.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri yüz baplar mazarrat görmez.

Kullanılan kapı fitili ciğerin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Report this wiki page